• +46 (0)19 311 300
  • info@teltek.se
  • Argongatan 83 | 703 74 Örebro

Ett brett nätverk av återförsäljare

Vi är alltid öppna för nya samarbeten, både internationellt och inom Sveriges gränser. Kontakta oss idag för ett första möte!

Vi har ett brett nätverk av återförsäljare runt om i världen, i synnerhet i Europa. I Sverige säljer vi framförallt direkt till slutkund, men även via återförsäljare runt om i landet.  

Att bibehålla vårt rykte som en högkvalitativ leverantör av checkvågar och är av stor vikt, och därför ser vi alltid till att kvalitetssäkra och utbilda våra internationella återförsäljare. På så sätt kan vi försäkra oss om att även våra internationella kunder får tillgång till kunnig personal som kan erbjuda god service och support. 

Är du kund till någon av våra återförsäljare i Sverige kan du vända dig direkt till oss för service, support och reservdelar. Tveka inte att kontakta oss idag för att få hjälp med din checkvåg eller produkt från Teltek!

Swedish quality checkweighers and product control solutions for producers

Våra återförsäljare

Se kartan nedan för att hitta just din återförsäljare. Finns det ingen återförsäljare i ditt land? Kontakta oss!

Vill du bli återförsäljare?

Sales manager responsible for distributors and Teltek's export of control solutions and dynamic checkweighers

Magnus Svensson

Exportchef
Tel: 019 76 03 961
E-post: magnus.svensson@teltek.se

Sales support responsible for distributors and Teltek's export of control solutions and dynamic checkweighers

Jimmy Österdahl

Säljsupport
Tel: 019 311 508
E-post: jimmy.osterdahl@teltek.se

Kakor(cookies)

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator.

Kakor och liknande tekniker används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Det går ibland att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

Undantag från detta är när kakor behövs för att överföra ett elektroniskt meddelande via ett elektroniskt kommunikationsnät eller när hanteringen är nödvändig för att tillhandahålla en tjänst som användaren uttryckligen har begärt.