Skapa ordning och struktur i er produktionslinje

Våra linjesamlare skapar ordning och struktur i er produktion genom att ta emot produkter gruppvis och överlämna dem i en ordnad rad till en transportör.

Teltek LS100 är särskilt lämpad att hantera och ordna produkter som är svåra att skjuta i sidled, exempelvis platta eller lättar produkter. 

Arbetshastigheten varierar med linjesamlarens transportörslängd och antal transportbanor. Totalt hanterar LS100 upp till 60-80 produkter per minut, beroende på utförande.

Läs mer om våra linjesamlare eller kontakta oss på 019-311 300

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Kakor(cookies)

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator.

Kakor och liknande tekniker används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Det går ibland att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

Undantag från detta är när kakor behövs för att överföra ett elektroniskt meddelande via ett elektroniskt kommunikationsnät eller när hanteringen är nödvändig för att tillhandahålla en tjänst som användaren uttryckligen har begärt.