• +46 (0)19 311 300
  • info@teltek.se
  • Argongatan 83 | 703 74 Örebro

Information med anledning av COVID-19/Coronaviruset

Bästa kund,

Vi på Teltek följer kontinuerligt Regeringen, Folkhälsomyndighetens och andra myndigheters råd och bedriver ett aktivt ledningsarbete för att säkerställa att vi vidtar åtgärder för att förebygga och säkerställa våra kunders och medarbetares hälsa.

För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att vi fortsätter att leverera det du behöver, därför vill vi med anledning av covid-19/corona informera om att vi har processer, rutiner och medarbetare på plats för att fortsätta leverera våra tjänster utan avbrott.

Vi kommer att fortsätta följa utvecklingen och hålla dig informerad om det sker förändringar i våra aktiviteter. Om du är begränsad för besök eller ta emot försändelser ber vi dig kontakta oss så snart som möjligt så vi kan planera om.

Kunden fortsätter att vara vår prioritet och för att vi ska kunna upprätthålla våra kontakter med er och diskutera nya projekt så finns vi tillgängliga på telefon och Skype.

Detta är en ovanlig situation och vi uppskattar allas tålamod och förståelse. Vänligen kontakta oss om du har frågor eller bekymmer.

Ledningen för Teltek 

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Kakor(cookies)

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator.

Kakor och liknande tekniker används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Det går ibland att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

Undantag från detta är när kakor behövs för att överföra ett elektroniskt meddelande via ett elektroniskt kommunikationsnät eller när hanteringen är nödvändig för att tillhandahålla en tjänst som användaren uttryckligen har begärt.