Linjesamlare

Våra linjesamlare skapar ordning och struktur i er produktion genom att ta emot produkter gruppvis och överlämna dem i en ordnad rad till en transportör.

Telteks LS-serie, som består av LS100 och LS150, används för flera typer av produkter och är helt fristående och självarbetande enheter. Inga kopplingar mot föregående eller efterföljande maskiner krävs men tillval såsom externt start/stopp finns. Styrningen sker direkt på enheten där justeringar av hastigheter och matningstider enkelt kan göra.

Båda LS100 och LS150 är CE-märkta och kan levereras med flera lätt utbytbara transportörsalternativ.

Våra linjesamlare

Teltek LS100

Teltek LS100 är särskilt lämpad att hantera och ordna produkter som är svåra att skjuta i sidled, exempelvis platta eller lättar produkter. 

Arbetshastigheten varierar med linjesamlarens transportörslängd och antal transportbanor. Totalt hanterar LS100 upp till 60-80 produkter per minut, beroende på utförande.

Teltek LS150

LS150 är den snabbaste lösning för att ordna produkter i enkla rader.

Specifikt för LS150 är att denna lösning klarar betydligt högre produktionstakter än LS100 då inga sidoförflyttningar krävs.

Hör av dig till någon av våra säljare

Teltek säljare av dynamiska checkvågar och lösningar för produktkontroll

Robert Olausson

Säljare
Tel: 019 277 13 08
E-post: robert.olausson@teltek.se

Teltek säljare av dynamiska checkvågar och lösningar för produktkontroll

Ulf Persson

Säljare
Tel: 019 277 30 60
E-post: ulf.persson@teltek.se

Service & Support

Tel: 019 311 503
E-post: service@teltek.se

Teltek säljare av dynamiska checkvågar och lösningar för produktkontroll

Anders Englund

Försäljningschef
Tel: 019 311 302
E-post: anders.englund@teltek.se

Kakor(cookies)

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator.

Kakor och liknande tekniker används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Det går ibland att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

Undantag från detta är när kakor behövs för att överföra ett elektroniskt meddelande via ett elektroniskt kommunikationsnät eller när hanteringen är nödvändig för att tillhandahålla en tjänst som användaren uttryckligen har begärt.