Röntgen

Genom att upptäcka kontaminationer i era produkter skyddar ni både konsumenten och ert eget rykte! 

Inom röntgenprodukter samarbetar vi med Cassel, en världsledande leverantör från Tyskland. Lösningar hjälper er att säkerställa att era produkter är fria från oönskat innehåll, som exempelvis fisk- och kycklingben, gummi, glas och plast. 

Vårt utbud är brett för att kunna hantera förpackningar av olika storlek, vikt och material. Lösningarna  kan användas för att genomlysa alla typer av produkter och innehåll vilket möjliggör att du till exempel kan upptäcka glaskontaminanter i innehållet, även om hela förpackningen i sig är av glas. 

Alla maskiner som levereras är godkända av tyska TÜV och kan enkelt integreras med våra checkvågar för en komplett kontrollösning.

Produktblad

Nedan finns produktblad för de röntgenlösningar vi erbjuder

Utvalda produktbilder

Hör av dig till någon av våra säljare

Teltek säljare av dynamiska checkvågar och lösningar för produktkontroll

Ulf Persson

Säljare
Tel: 019 277 30 60
E-post: ulf.persson@teltek.se

Teltek säljare av dynamiska checkvågar och lösningar för produktkontroll

Robert Olausson

Säljare
Tel: 019 277 13 08
E-post: robert.olausson@teltek.se

Service & Support

Tel: 019 311 503
E-post: service@teltek.se

Teltek säljare av dynamiska checkvågar och lösningar för produktkontroll

Anders Englund

Försäljningschef
Tel: 019 311 302
E-post: anders.englund@teltek.se

Kakor(cookies)

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator.

Kakor och liknande tekniker används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Det går ibland att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

Undantag från detta är när kakor behövs för att överföra ett elektroniskt meddelande via ett elektroniskt kommunikationsnät eller när hanteringen är nödvändig för att tillhandahålla en tjänst som användaren uttryckligen har begärt.