Nyheter

Produktionskollega till Teltek

Montör, el- och teleutrustning Teltek grundades 1984 med syftet att bolaget skulle erbjuda ett brett sortiment av lösningar för vägning, kontroll och kvalitetssäkring av produkter

Läs mer »
Scanpack 2022

Scanpack 4-7 oktober 2022

Vi ses väl på Scanpack?Kom och prata med oss i monter E00:01 Anmäl dig till mässanKontakta sara.walfridsson@teltek.se för en gratis Entrébiljett.

Läs mer »

Kakor(cookies)

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator.

Kakor och liknande tekniker används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Det går ibland att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

Undantag från detta är när kakor behövs för att överföra ett elektroniskt meddelande via ett elektroniskt kommunikationsnät eller när hanteringen är nödvändig för att tillhandahålla en tjänst som användaren uttryckligen har begärt.