Ett växande företag

Vi är företaget som tänker stort som ständigt vill utvecklas. Detta gör vi genom att värdesätta individen – Teltek definieras av sina anställda!

Att jobba på Teltek

Vi värdesätter individen – Teltek definieras av vi som jobbar här!

Då varje projekt är kundanpassat blir arbetsuppgifterna varierande och utmanande. Vi är ett familjärt företag med korta beslutsvägar, där det finns stora möjligheter för dig som anställd att påverka beslutsfattandet, oavsett roll.

Vi arbetar ständigt för att utveckla Teltek för att forsätta vårt tillväxt. Detta uppnår vi genom att värdesätta kreativitet, samarbetsvilja samt individens åsikter och driv. 

Hör vad våra anställda har att säga

Jobbannonser

Kakor(cookies)

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator.

Kakor och liknande tekniker används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Det går ibland att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

Undantag från detta är när kakor behövs för att överföra ett elektroniskt meddelande via ett elektroniskt kommunikationsnät eller när hanteringen är nödvändig för att tillhandahålla en tjänst som användaren uttryckligen har begärt.