• +46 (0)19 311 300
  • info@teltek.se
  • Argongatan 83 | 703 74 Örebro

Checkvågar

Vi erbjuder en komplett serie checkvågar i världsklass som kan skräddarsys efter just era behov! 

Med hjälp av våra checkvågars precision ger vi våra kunder trygghet i att de uppfyller alla de regler och direktiv som finns.

Vidare hjälper checkvågarna även våra kunder att spara pengar. Genom att automatiskt kommunicera med fyllningsmaskinerna i produktionslinjen optimerar Telteks checkvågar fyllningen av era produkter.

Samtliga våra checkvågar är typgodkända enligt MID av SP och ger därmed möjlighet till e-märkt produktion.

Teltek C80 dynamic product control checkweigher

Våra checkvågsmodeller

Teltek C80

Hög precision, hög hastighet, C80 är vår mest avancerade checkvåg. Med Teltek C80 kan du använda upp till fyra vågsystem som gemensamt styrs av en central programvara. Detta möjliggör parallella vägningar med maximal överblick och kontroll.

C80 kan kopplas ihop med fyllningsmaskiner och detektionsutrustning. Vidare genererar Teltek C80 avancerad statistik för er produktion.

Teltek C80 dynamic product control checkweigher
Teltek C60 dynamic product control checkweigher

Teltek C60

Teltek C60 är en tekniskt avancerad checkvåg i medelsegmentet som lever upp till höga krav på noggrannhet, driftsäkerhet och kommunikationsmöjligheter. Den kan specialutrustas för de mest skilda produktionsförhållanden och klarar svåra miljöer.

C60 kan kopplas ihop med fyllningsmaskiner och detektionsutrustning. Vidare genererar Teltek C60 avancerad statistik för er produktion.​

Teltek C20

Teltek C20 är vår enklaste checkvåg. C20 är byggd i en smart och genomtänkt konstruktion för hög driftsäkerhet och enkel hantering. Konstruktionen är i första hand gjord för vägningar i medelhöga hastigheter där tillförlitlighet och pris är viktigare än många inställningsmöjligheter.

C20 kan kopplas ihop med detektionsutrustning och sköta enklare kommunikation med andra enheter i produktionslinjen.​

Teltek C20 dynamic product control checkweigher

Utvalda produktfilmer

Hör av dig till någon av våra säljare

Teltek säljare av dynamiska checkvågar och lösningar för produktkontroll

Anders Englund

Försäljningschef
Tel: 019 311 302
E-post: anders.englund@teltek.se

Teltek säljare av dynamiska checkvågar och lösningar för produktkontroll

Ulf Persson

Säljare
Tel: 019 277 30 60
E-post: ulf.persson@teltek.se

Teltek säljare av dynamiska checkvågar och lösningar för produktkontroll

Robert Olausson

Säljare
Tel: 019 277 13 08
E-post: robert.olausson@teltek.se

Kakor(cookies)

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator.

Kakor och liknande tekniker används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Det går ibland att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

Undantag från detta är när kakor behövs för att överföra ett elektroniskt meddelande via ett elektroniskt kommunikationsnät eller när hanteringen är nödvändig för att tillhandahålla en tjänst som användaren uttryckligen har begärt.