Checkvågar

Vi har våra rötter i checkvågar och idag tillhör Telteks vågar de bästa på marknaden. Med hjälp av våra checkvågars precision ger vi våra kunder trygghet i att de uppfyller alla de regler och direktiv som finns. 

Våra checkvågar ger inte bara våra kunder trygghet, utan de hjälper även dem att spara pengar. Genom att automatiskt kommunicera med fyllningsmaskinerna i produktionslinjen hjälper Telteks checkvågar er att optimera fyllningen av era produkter.

Våra checkvågar kan även skräddarsys efter era behov för att passa just er produktionslinje.

checkvåg, kontrollvåg, standard våg

Hör av dig till någon av våra säljare

säljare teltek

Peter Frank

Säljare
Tel: 019 277 30 66
E-post: peter.frank@teltek.se

säljare teltek

Robert Olausson

Säljare
Tel: 019 277 13 08
E-post: robert.olausson@teltek.se

Service & Support

Tel: 019 311 503
E-post: service@teltek.se

Anders Englund

Försäljningschef
Tel: 019 311 302
E-post: anders.englund@teltek.se

Kakor(cookies)

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator.

Kakor och liknande tekniker används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Det går ibland att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

Undantag från detta är när kakor behövs för att överföra ett elektroniskt meddelande via ett elektroniskt kommunikationsnät eller när hanteringen är nödvändig för att tillhandahålla en tjänst som användaren uttryckligen har begärt.