Märkning

Våra produkter för märkning hjälper er att automatiskt märka era produkter, kartonger eller pallar med nödvändig information, så som; vikt, pris, streckkod och allergiinformation.

Märkningsprodukterna kommer från en världsledande leverantör av print & apply-system och kan köpas separat eller integreras med våra checkvågar. Vid integrering med Telteks checkvågar fås en komplett och automatisk lösning för märkning. Lösningen kommer spara ditt företag både tid och pengar samt minska risken för eventuella felmärkningar.

Solutions for automatic weight and price labeling of products, cartons and pallets

Hör av dig till någon av våra säljare

säljare teltek

Peter Frank

Säljare
Tel: 019 277 30 66
E-post: peter.frank@teltek.se

säljare teltek

Robert Olausson

Säljare
Tel: 019 277 13 08
E-post: robert.olausson@teltek.se

Service & Support

Tel: 019 311 503
E-post: service@teltek.se

Anders Englund

Försäljningschef
Tel: 019 311 302
E-post: anders.englund@teltek.se

Kakor(cookies)

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator.

Kakor och liknande tekniker används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Det går ibland att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

Undantag från detta är när kakor behövs för att överföra ett elektroniskt meddelande via ett elektroniskt kommunikationsnät eller när hanteringen är nödvändig för att tillhandahålla en tjänst som användaren uttryckligen har begärt.