Våra branscher

Telteks solutions for dynamic weighing and product control are used in the food industry

Livsmedel

Telteks lösningar används till alla typer av livsmedelsprodukter som syns i matvarubutikerna. Lösningar hjälper livsmedelsproducenter att säkerställa att regler kring vikt och märkning följs. 

Utöver att hjälpa våra kunder inom livsmedel med att följa regelverket ser vi även till att inga oönskade föremål förekommer i produkterna. Vidare hjälper våra lösningar till att optimera fyllningen av produkterna. För att sammanfatta så är vi både ett tryggt och ekonomiskt alternativ.

Telteks kompetens och lösningar har sedan starten 1984 hjälpt flera framstående livsmedelsproducenter att:

Läkemedel

Läkemedel är en komplex bransch med många regler och direktiv. Genom lång erfarenhet av att jobba med läkemedelsproducenter uppfyller vi alla de nödvändiga standarderna och har all central dokumentation för att erbjuda säkra och högkvalitativa lösningar i branschen. 

Våra checkvågar hjälper bland annat läkemedelsproducenter att väga blister, kapslar och tabletter samt att säkerställa att bipackssedlar finns med i förpackningen. På så sätt kan ni som läkemedelsproducent vara trygga med att konsumenterna får rätt mängd och rätt saker.

Telteks lösningar hjälper läkemedelsproducenter att:

Telteks solutions for dynamic weighing and product control are used in the pharmaceutical industry
Telteks solutions for dynamic weighing and product control are used in several industries

Övriga branscher

Utöver livs- och läkemedel är Teltek verksamma i en rad andra branscher. Telteks checkvågar hjälper bland annat företag som producerar skruv och spik att säkerställa att förpackningen innehåller rätt mängd. Ett annat fall där checkvågarna används är i gummiindustrin där de säkerställer att massan är tillräckligt hög för att tillverka ett bildäck.

Vidare erbjuder vi även detekteringslösningar för att skydda både er produktionsutrustning och era konsumenter. Genom att detektera oönskade föremål behöver ditt företag inte spendera höga summor på reparationer, samtidigt som ni undviker att era konsumenter skadas.

Telteks lösningar hjälper företag att:

Hör av dig till någon av våra säljare

säljare teltek

Peter Frank

Säljare
Tel: 019 277 30 66
E-post: peter.frank@teltek.se

säljare teltek

Robert Olausson

Säljare
Tel: 019 277 13 08
E-post: robert.olausson@teltek.se

Service & Support

Tel: 019 311 503
E-post: service@teltek.se

Anders Englund

Försäljningschef
Tel: 019 311 302
E-post: anders.englund@teltek.se