• +46 (0)19 311 300
  • info@teltek.se
  • Argongatan 83 | 703 74 Örebro

Se över ert reservdelslager

Teltek har för närvarande ett bra lager på reservdelar för snabb leverans men med den oro som har spridit sig på grund av Coronavirusets inverkan på samhället ser vi en risk att vissa delar kan få en längre leveranstid än normalt.
 
För att ni ska säkra upp er produktion, utan långvariga stillestånd på grund av att någon enkel reservdel har fått lång leveranstid, vill vi på Teltek påtala vikten av att ni ser över ert reservdelslager.
 
Passa på att beställa lite extra.
Vi vill gärna dra vårt strå till stacken och hjälpa till med det vi kan så, vi ger er 5% rabatt* på reservdelar beställda innan den 30/4-2020!
 
*För er som redan har tecknat Förebyggande Underhålls Avtal med Teltek och redan har rabatt på reservdelar, erhåller även denna rabatt utöver den ni har!
 
Kontakta oss på 019-311 300 eller info@teltek.se

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Kakor(cookies)

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator.

Kakor och liknande tekniker används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Det går ibland att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

Undantag från detta är när kakor behövs för att överföra ett elektroniskt meddelande via ett elektroniskt kommunikationsnät eller när hanteringen är nödvändig för att tillhandahålla en tjänst som användaren uttryckligen har begärt.