• +46 (0)19 311 300
  • info@teltek.se
  • Argongatan 83 | 703 74 Örebro

Specialanpassad 3-banig Teltek C80 checkvåg

3-banig Teltek C80 checkvåg – för flytande innehåll i påse

Kunden har valt att komplettera sin produktionslinje med en Teltek C80 checkvåg som ska klara av att ta emot produkter från en fyllningsmaskin och kontrollera att produkterna har rätt vikt innan de packas i kartong.

Skulle produkten innehålla fel vikt sorteras produkten ut genom en drop-flap ner till första transportörbandet för att placeras i en låda för icke godkända produkter under transportörbandet.

Om produkten har rätt vikt kommer den att fortsätta över transportörerna till nästa maskin, där de ska packas i kartonger. Skulle kartongmaskinen inte vara redo och det blir stopp i produktionslinjen, har checkvågen en lift-flap till andra transportbandet där de godkända produkterna sorteras ut till en låda under transportbandet.

Produkter ur lådan med godkända produkter kan sedan manuellt placeras ut på checkvågens tredje transportör, eftersom de redan har blivit vägda och är godkända att fortsätta i produktionslinjen och packas i kartong.

Läs mer om checkvågar

Specialanpassad 3-banig Teltek C80
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin

Kakor(cookies)

En kaka (eller cookie) är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att få spara på din dator.

Kakor och liknande tekniker används på många webbplatser för att ge en besökare tillgång till olika funktioner. Det går ibland att använda informationen i kakan för att följa hur användare surfar.

Enligt lagen om elektronisk kommunikation ska alla som besöker en webbplats med kakor få tillgång till information om att webbplatsen innehåller kakor och ändamålet med användningen av kakor. Besökaren ska också lämna sitt samtycke till att kakor används.

Undantag från detta är när kakor behövs för att överföra ett elektroniskt meddelande via ett elektroniskt kommunikationsnät eller när hanteringen är nödvändig för att tillhandahålla en tjänst som användaren uttryckligen har begärt.